(Quasi) tots els contes

Autor:
Pessarrodona Artigas Marta Pessarrodona Artigas, Marta
Editorial:
Ara Llibres
ISBN
9788492941537
Idioma
Catalán
Fecha de Publicación
2011
Formato
application/epub+zip
  • M
  • Impresión no pemitida
  • Copiar/Pegar no permitido
  • Dispositivos permitidos: 6
9,99€
Marta Pessarrodona (Terrassa, 1941) és una de les intel·lectuals més de més prestigi del nostre país. Poeta, narradora, assagista i traductora, ha treballat en el món editorial i pràcticament per a tota mena de mitjans de comunicació. La Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi el 1997 i el Premi Nacional de Literatura el 2010 pel llibre de poemes Animals i plantes i pels assajos L'exili violeta i França 1939 (Àmsterdam, 2010). (Quasi) tota la narrativa de Marta Pessarrodona, la nostra darrera Premi Nacional de Literatura, reunida per primer cop en un sol volum. Tot un plaer. L'univers Pessarrodona en estat pur: de Londres a Zuric, de Berlín a Barcelona passant per una ciutat industrial i industriosa -la Manchester catalana- que podria tenir certes similituds amb Terrassa. Un món poblat per quissos entranyables, nens innocents, adults no tan innocents i sobretot literatura, molta literatura. Inclou (quasi) l'obra completa ja publicada i (quasi) tots els relats inèdits: un llibre (quasi) imprescindible. "Cada vegada que li preguntaven: «Nena, qui estimes més?», mentia quan deia: «El pare i la mare»."

PC / MAC

Para poder leer los eBooks en tu PC con Windows o en tu Mac tendrás que instalar por única vez el programa de lectura gratuito Adobe Digital Editions, y autorizarlo con un ID de Adobe.
Instalar

IOS (iPad - iPhone)

Puedes leer tus eBooks en tu iPad y iPhone con la aplicación Reader. Podrás hacer anotaciones, poner marcadores y mucho más.

Android

Puedes leer tus eBooks en tu tablet o celular Android. Podrás hacer anotaciones, poner marcadores y mucho más.

eReaders

Puedes leer tus eBooks en cualquier eReader compatible con DRM de Adobe.

ofertas (9)